Petrecere privată cu peste 50 de persoane, oprită de polițiști în Timiș

Tânăr infectat cu coronavirus, depistat într-un tramvai

O petrecere privată la care participau peste 50 de persoane a fost oprită, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de polițiști, care au dat amenzi de peste 135.000 de lei, inclusiv organizatorului.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au mers, sâmbătă noaptea, pe strada Tineretului din localitatea Giarmata, județul Timiș, unde se afla în desfășurare o petrecere privată.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că aceasta a fost organizată într-un spațiu închis, iar în interior erau 51 de persoane care nu respectau normele de protecție sanitară.

Oamenii legii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale în baza Legii 55/2020 privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizatorul evenimentului fiind sancționat cu suma de 10.000 de lei, iar participanții la eveniment cu sancțiuni în valoare totală de 125.000 de lei.

De asemenea, în apropierea locației au fost identificate 4 persoane care nu au putut prezenta o declarație privind motivul deplasării și nu purtau mască de protecție. Acestea au fost sancționate conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare în valoare de 2.000 de lei și 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Petrecere privată cu peste 50 de persoane, oprită de polițiști în Timiș

  1. Tampiti cu ciucuri !
    Suma e mult prea mica !
    Trebuia sa ramina amenzile de 10.000 de lei/cap dobitoc.
    Si sa fie introdusi in baza de date, in caz ca au nevoie de asistenta medicala pt covid, a beneficieze DUPA cei care au respectat masurile de preventie !
    IDIOTI !

Lasă un răspuns