Petrecere mare într-o comună din Timiş

ruga 1

An de an, cu prilejul uneia dintre cele mai mari sărbători a comunei Orţişoara, ruga, are şi loc un minimaraton, competiţie devenită deja tradiţională.

În zilele de 10 şi 11 septembrie, în localitatea aflată la 26 de kilometri de Timişoara va fi petrecere mare.

Dacă prima zi este dedicată hramului bisericii, slujbei şi tăierii colacului, iar mai apoi muzicii şi dansului, în cea de-a doua, încă de la primele ore, pe terenul de fotbal, tot acolo unde va avea loc şi ruga, se va desfăşura un minimaraton la care vor participa de la cei mai tineri locuitori ai comunei, până la cei mai în vârstă.

Potrivit primarului Aleodor Sobolu, competiţia va avea loc pe şase categorii de vârstă, cei mai tineri concurenţi fiind copiii de trei ani. Vor fi premii pentru ocupanţii primelor trei locuri şi multe alte surprize.

Seara, nu vor lipsi, din nou muzica şi dansul. Pentru acest eveniment au fost invitaţi îndrăgiţii solişti de muzică populară: Adi Munteanu, Dănuţ Mersan, Adi Muntean, Adi Bihoi şi Octavia Hetea.

De asemenea, vor susţine recitaluri Lora, Corina, Jean de la Craiova şi Pepe. Petrecerea se va încheia cu un frumos foc de artificii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *