Petrecăreți sancționați, la Timișoara

sanctionati

Petrecăreți sancționați, la Timișoara

81 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele luni, de polițiștii locali timișoreni, unor persoane fizice și juridice care au ales să dea muzica la maximum, pe timp de noapte.

CITEȘTE ȘI: Șervețelele umede blochează pompele Aquatim

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.00, polițiștii locali s-au deplasat în zona Steaua, ca urmare a unei sesizări prin care se semnala faptul că un cetățean a uitat și că este mijlocul săptămânii și că este o oră atât de târzie și a dat drumul la muzică foarte tare producând un real disconfort vecinilor.

Cel în cauză a fost identificat și sancționat cu 1.000 lei, conform Legii 61/1991 republicată.

La scurt timp, a fost semnalată o altă situație asemănătoare în zona centrală, la societatea comercială River Fun Garden, de pe Bdul Vasile Pârvan, unde muzica la intensitate ridicată deranja locuitorii din zonă. Și în acest caz polițiștii locali au aplicat o sancțiune de 1500 lei reprezentanților terasei.

”Polițiștii locali au aplicat în ultimele luni, în special odată cu încălzirea vremii, un număr de 81 sancțiuni contravenționale persoanelor fizice și juridice care au deranjat locuitorii din vecinătate prin muzica dată la maxim pe timp de noapte”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Petrecăreți sancționați, la Timișoara

  1. Nu știam că și terasele au reprezentanți. Dar la ziariștii de astăzi te poți aștepta ca și terasele să… nască. Poate chiar pui vii… Cum ar suna: cutare a fost ales senator al terasei Țânțarul Vesel de pe Corso?

Lasă un răspuns