Peste Ziua transportului public s-a lăsat seara…

Peste Ziua transportului public s-a lăsat seara...

Eșecul înregistrat de administrația Timișoarei în 8 iulie, când trebuia să fie marcată Ziua transportului public, pare să fie îngropat sub preș.

Nu s-a mai întâmplat nimic notabil de atunci și nu s-a anunțat când va fi reprogramat evenimentul de prezentare a noilor tramvaie, așa cum municipalitatea s-a angajat arunci când a decis anularea manifestărilor.

Nici Culiță Chiș, managerul de proiect, nu a fost informat în legătură cu așa ceva și a decis să ceară explicații în scris de la firma care trebuia să organizeze evenimentul.

”O să cerem în scris, să ne spună motivul. Este proiect european, trebuia făcută publicitate, e trecut în proeict, nu avem cum altfel”, spune directorul Direcției de Drumuri și Transporturi din Primăria Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Spiritul civic încă nu s-a pierdut… Felicitări, Robert!

După ce se va primi un răspuns, se va merge la ADR, pentru a vedea ce se întâmplă cu banii alocați pentru publicitatea care n-a mai avut loc, în total fiind vorba de 76.000 de lei.

Neoficial, anularea evenimentului s-a făcut pentru că managerul de proiect nu este agreat de conducerea primăriei, părțile fiind într-un litigiu judecătoresc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns