Pește la un preț exorbitant: opt pescari din Timiș au plătit 2400 de lei pentru captura lor

Nouă persoane au fost sancționate contravențional pentru că au pescuit în albia râului Timiș fără a respecta condițiile legale.

CITEȘTE ȘI: Scene șocante: Cerb hăituit până la epuizare. Ce s-a întâmplat apoi cu animalul

În acest sfârșit de săptămână, jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara și reprezentanți ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Timiș au desfășurat o acţiune în colaborare, în scopul prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională sau penală din domeniul piscicol.

Pe timpul acțiunii ce a avut loc în zona municipiului Lugoj, au fost depistate cele nouă persoane care nu dețineau permis pentru pescuit sau pescuiau fără a respecta condițiile prevăzute în permise.

Persoanele în cauză au fost identificate și sancționate contravențional, una cu avertisment și opt cu amenzi în valoare totală de 2400 lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Cu acest prilej au fost desfășurate și activități de informare și prevenție, cu privire la faptele ce constituie contravenții sau infracțiuni în domeniul pescuitului și sancțiunile care se aplică în cazul nerespectării prevederilor legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns