Peste 600 de poliţişti în stradă, în Timiş

Scandal pe Codul Rutier. Liderii coaliției au decis amânarea votului până la toamnă. Ciolacu: Avem cele mai multe decese din Europa

În acest weekend, peste 600 de polițiști îşi vor face simţită prezenţa, în județul Timiș, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Oamenii legii urmăresc menținerea ordinii și siguranței publice, fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, în principal a celor cauzate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş.

Polițiștii de la transporturi asigură patrularea în trenurile de călători, stațiile și triajele de cale ferată și o aerogară.

Ieri, poliţiştii au efectuat 44 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost constatate 11 infracțiuni și aplicate 362 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 60.000 de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns