Peste 600 de persoane s-au înscris în programul „Rabla Local” în primele ore

Peste 600 de persoane s-au înscris în programul „Rabla Local” în primele ore

Peste 600 de persoane s-au înscris în programul „Rabla Local” în primele ore.

Din cauza numărului foarte mare de accesări, înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla Local se desfășoară într-un ritm mai lent. Până la ora 11 s-au înscris peste 600 de persoane prin intermediul aplicației.

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră: ANM a emis cod galben de ploi pentru aproape jumătate din România. Sunt vizate și regiuni din vestul țării

Administrația Fondului pentru Mediu anunță, luni, că din cauza numărului foarte mare de accesări, înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local se desfășoară într-un rimt mai lent. Astfel, până la ora 11 s-au înscris peste 600 de persoane fizice în cadrul programului prin intermediul aplicației.

„Echipa IT din cadrul Administrației Fondului pentru Mediu lucrează pentru funcționarea în parametri normali ai aplicației în cel mai scurt timp”, transmite AFM.

Persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului Rabla local începând de luni, 31 iulie, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale (UAT), prin intermediul aplicației informatice.

Instrucțiunile privind înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local sunt detaliate pe site-ul AFM, accesând link-ul: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

Conturile de utilizator ale persoanelor fizice trebuie create anterior înscrierii în aplicație. Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fost utilizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. Programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023”). Astfel, dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *