Peste 500 de sancțiuni aplicate de polițiștii timișeni, în minivacanța de Rusalii

politisti rutiera

Peste 500 de sancțiuni au aplicat polițiștii timișeni, în minivacanța de Rusalii, oamenii legii intervenind în 151 de sesizări primite de la cetățeni.

În perioada  25 – 28 mai a.c.,  aproape  450  de poliţişti şi  180  de autospeciale au acţionat, pe raza judeţului Timiş, pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă.

CITEȘTE ȘI: Două adolescente proiectate prin luneta unei mașini după ce autoturismul s-a răsturnat

Poliţiştii au intervenit la  151  de sesizări primite de la cetăţeni, dintre acestea  126 fiind apeluri prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii timişeni au constatat  57  de infracţiuni, au prins în flagrant delict  12  persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni şi au depistat o persoană urmărită naţional.

De asemenea, poliţiştii au aplicat  538  de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste  114.000  de lei.

CITEȘTE ȘI: Cinci persoane decedate și un copil rănit, în urma unui accident petrecut în Timiș

O atenţie deosebită a fost acordată traficului rutier, poliţiştii acţionând pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, pentru ca cetăţenii să se deplaseze spre zonele de agrement şi să se întoarcă acasă în condiţii cât mai sigure.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat  183  de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care  93  au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut  19 permise de conducere şi au retras  două  de certificate de înmatriculare auto.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns