Peste 40 de kilometri de drumuri noi în Timiş

drum forestier

Sezonul de iarnă coincide cu o campanie de astupare a gropilor de pe drumurile judeţene timişene, aplicându-se mixtură asfaltică, un material compatibil cu astfel de amenajări temporare.

CITEȘTE ȘI: Tânără dansatoare româncă, bătută crunt în Italia. Alexandra a fost lovită fără milă de mai mulţi bărbaţi

Astfel, se lucrează pe drumurile Dumbrăviţa-Giarmata-Alioş-limită cu judeţul Arad, Utvin-Sânmihaiu Român şi Lugoj-Buziaş, urmând ca execuţii similiare să se realizeze şi pe arterele Silagiu-Buziaş-Topolovăţu Matre-Lucareţ.

Într-o scurtă perioadă de timp, însă, se vor redeschide staţiile de asfalt şi se va trece la amenajarea mult mai trainică a drumurilor judeţene.

Nicolae Oprea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, anunţă că până în 20 februarie se va semna primul din cele zece contracte în baza PNDL.

Tot în cadrul PNDL, se află în procedură de achiziţie lărgirea la patru benzi a legăturii cu aeroportul, precum şi drumurile Fibiş-Seceani şi Recaş-Bazoşu-Vechi-Bazoşu Nou.

„O bună parte din aceste lucrări se vor încheia în toamnă, aşa că putem vorbi, la finele anului, de peste 40 de kilometri de drumuri noi, cu asfalt”, a declarat Nicolae Oprea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Peste 40 de kilometri de drumuri noi în Timiş

  1. Asfaltarile avanseaza intr-un ritm ametitor, daca continuam asa, peste 100 de ani tot Banatul va fi asfaltat. Dar, fiind de calitate proasta, va trebui sa incepem cu reparatiile inaite de a termina pe cele noi. Si uite asa, Renasterea va avea subiect de articole la infinit. Ca inainte, citeam mereu depasirile planului de productie si recoltele fantastice de nu-stiu-cate tone de boabe la hectar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *