Peste 40 de angajați ai Consiliului Județean Timiș, puși pe liber

Peste 40 de angajați ai Consiliului Județean Timiș, puși pe liber

Consiliul Județean Timiș va avea o nouă organigramă, care a fost aprobată, ieri, în cadrul ședinței în plen a aleșilor. Astfel, din cei 267 de angajați, vor fi dați afară 43 de oameni, însă vor fi angajați, în locul lor, alți 20, pentru care vor fi create posturi noi.

„Am aprobat rezultatul unei analize de cinci luni și venim cu un aparat mai suplu. Am restructurat organigrama după evaluarea angajaților. Nu am urmărit o epurare politică”, a explicat președintele CJT, Alin Nica.

Reducerea de costuri care va rezulta după concedierile anunțate ieri va fi de circa 220.000 de lei pe lună. La ora actuală, la CJT se cheltuiesc 5,3 la sută din buget pe salarii, la un salariu mediu brut de 3.200-3.500 de lei.

Conform administratorului public al CJT, Marian Constantin Vasile (foto), angajații care vor rămâne și cei care vor veni trebuie să aibă în vedere obiective precum centrarea pe cetățean, axarea pe rezultate și managementul profesionist.

Ca noutăți în organigramă se află înființarea corpului de control al președintelui și transformarea departamentului de turism. De asemenea, fiecare vicepreședinte își va putea angaja câte un consilier personal, cu toate că ar putea, conform noii organigrame, să aibă câte doi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Peste 40 de angajați ai Consiliului Județean Timiș, puși pe liber

  1. Limbaj de mahala : „pusi pe liber” , „dati afara”, ca doar ca e greu sa spui ca li se va desface contractul de munca.

  2. Dai afara profesionisti si angajezi amatori, pe posturi create cu dedicatie. Buna afacere ai facut, Nica! Si nici nu poate fi vorba de epurare politica. Niiiiici gand de asa ceva! 

Lasă un răspuns