Peste 30 de cazuri noi de Covid-19 în Timiș  

Serbia a autorizat administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19

Peste 30 de cazuri noi de Covid-19 în Timiș.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate, astăzi, de Direcția de Sănătate Publică, în contextul pandemiei de COVID-19, ne arată că au fost confirmate cu această boală, în ultimele 24 de ore, 35 de persoane.

Dintre acestea, în Timișoara sunt 16, Lugoj – două, Denta – două, Dudeștii Noi – două, Foeni – una, Ghiroda – una, Giroc – patru, Gottlob – una, Moravița – patru, Săcălaz – două.

În acest interval de timp au fost efectuate 1.695 de teste, din care 787 de teste rapide. În această dimineață, în spitalele din Timiș se aflau internate cu Covid-19 46 de pacienți, din care 14 la ATI.

CITEȘTE ȘI: Fostul polist Titi Varga revine pe teren, la vârsta de 57 de ani! 

Nu a fost confirmat cu Covid nici un cadru medical și nu s-a înregistrat nici un deces care să se adauge totalului de 1.299 de morți de Covid-19 de la începutul pandemiei.

Rata de infectare, în evoluție

Astăzi, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, rata de infectare la o mie de locuitori, în județul Timiș este 0,21.

Nu există localități cu rata de infectare pe 14 zile de peste 3/1.000 de locuitori, dar avem o rată de peste 1,5 la Găvojdia (2,40).

Rata de infectare în Timișoara este de 0,27 la mia de locuitori.

Peste 500 de cazuri noi

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.090.925 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 1.051.897 de pacienți au fost declarați vindecați.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat, ieri, că în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 517 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 58 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns