Peste 3.000 de fapte ilegale, combătute de jandarmii timișoreni

bilant jandarmi

Marţi, în fața primului adjunct al inspectorului general și șef al Statului Major al Jandarmeriei Române, generalul de brigadă doctor Ovidiu Vasilică, a prefectului de Timiș, Mircea Băcală, comandantului garnizoanei și a șefilor din structurile militare și de poliție timișene, jandarmii timișoreni și-au prezentat bilanțul activității depuse în decursul anului care tocmai s-a încheiat.

Pe lângă misiunile specifice, au fost intensificate şi misiunile de menţinere a ordinii publice în comun cu structurile de poliţie, prin constituirea de patrule mixte atât în mediul urban cât şi rural, precum şi misiunile executate împreună cu efectivele poliţiei de frontieră.

Realizările anului 2015 au fost prezentate sintetic, cu accent pe contribuţia la asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Referitor la faptele de natură penală constatate de jandarmi în perioada de referință, au fost consemnate 510 infracțiuni cu 539 de autori, și 3.017 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 600.000 de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns