Peste 200 de șoferi amendați pentru parcare ilegală

amenzi parcare

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au vizat, în cadrul acțiunilor zilnice în teren, și problema conducătorilor de autovehicule care opresc sau staționează pe pistele special amenajate pentru biciclete, faptă sancționată cu amenzi cuprinse între 290 lei și 725 lei, și două sau trei puncte penalizare la permis.

În ultimele două luni, au fost aplicate 204 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea pentru parcări ilegale surprinse pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, Regele Carol, Diaconu Coressi, Pestalozzi, Victor Babeș, Mărăști, Aurel Podeanu și Calea Șagului.

Măsurile luate în teren de polițiștii locali au venit ca urmare a constatărilor acestora, dar și în urma sesizărilor primite din partea cetățenilor. La numărul destinat bicicliștilor 0356.913, de la începutul anului și până în prezent au fost primite un număr de 25 de sesizări.

Polițiștii locali atrag din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece în caz contrar vor fi sancționați drastic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *