Peste 100 de amenzi pentru cei care nu au purtat masca de protecție, date într-o singură zi, în Timiș

Peste 100 de amenzi pentru cei care nu au purtat masca de protecție, date într-o singură zi, în Timiș

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au făcut mai multe controale pentru a verifica modul în care sunt respectate restricțiile impuse de pandemie.

Au fost verificate 143 de societăți comerciale, precum şi 207 mijloace de transport persoane, dintre care 44 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 45.000 de lei, dintre acestea 127 de sancțiuni, în valoare de 41.000 de lei, fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 4 sancțiuni, în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Timișoara, găsit mort, iar fiica sa în stare gravă. Din cauza frigului, se încălzeau la aragaz

Având în vedere situația actuală la care este supusă întreaga omenire și numărul crescut al persoanelor confirmate cu virusul Covid-19, polițiștii anunță că se va acționa în continuare pentru ca restricțiile instituite să fie respectate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *