Pesediștii fug de Timișoara ca Grindeanu de primărie

”Mă distrez să văd cum în PSD s-a deschis competiția pentru cine să nu candideze”, se delecta liberalul Nicolae Robu pe seama situației din partidul rival, unde temerea unui eșec îndeamnă la prudență. Până la urmă, competiția s-a încheiat, iar președintelui Sorin Grindeanu i s-a luat o piatră de pe inimă, după ce a găsit pe cineva care să-l salveze de o candidatură riscantă.

Nu același lucru se poate spune despre situația de la Consiliul Județean Timiș, unde competiția pentru cine să nu candideze e mai intensă ca niciodată. În timp ce pentru cele șase colegii din județ s-au înscris 18 candidați (ca la admitere la ”Medicină”), pe cele patru din Timișoara concurează doar… trei pesediști, ca la un liceu agricol!

În zona rurală chiar există o competiție interesantă, pentru că în final vor rămâne doar doi candidați din fiecare colegiu care vor ocupa poziții eligibile pe lista consilierilor județeni. Iată componența acestora: Deian Plavoșin, Luminița Țundrea și Filip Stancu în Colegiul 5 Sânnicolau Mare; Titu Bojin, Alexandru Iovescu, Florian Zanfir și Teodor Crișan în Colegiul 6 Recaș; Călin Dobra și Gheorghe Bologa în Colegiul 7 Lugoj; Adrian Negoiță și Cătălin Tiuch în Colegiul 8 Jimbolia; Dorin Cutu, Cornel Lera, Ionuț Dumitriu și Cornel Bobic în Colegiul 9 Făget; Adrian Pau, Ramona Olteanu și Bianca Gavriliță în Colegiul 10 Deta.

În schimb, pentru cele patru colegii din Timișoara există doar trei persoane dornice să concureze: Romanița Jumanca, Mihai Ritivoiu și Gabriela Popovici. În aceste condiții, Nicolae Robu chiar are motive să se distreze…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns