Performanţa guvernului, apreciată de ALDE. Ce spune deputatul timişean Marian Cucşa

cucsa

Deputatul ALDE Marian Cucşa a reacţionat după ce creşetera economică din România a fost confirmată de organismele europene de profil.

„PNL și reprezentanții săi cad într-o capcană a ridicolului. INS și Eurostat au arătat că România este țara care a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al doilea.Așadar, avem o performanță confirmată de biroul european de statistică, Eurostat.

În aceeași zi, total neinspirat și într-o manieră profund demagogică, deputatul PNL Marilen Pirtea critică guvernul și, conform acestuia, o așa-zisă performanță a măsurilor guvernamentale. Așteptările sunt mari de la domnul Pirtea, fiind și cadru universitar, însă acesta preferă să se coboare într-o politică a populismului și a manipularii, politizând în mod nepermis o instituție de învățământ superior, cum este cazul Universității de Vest Timișoara.

Datele statistice ne confirmă realitatea pe care trebuie să o vadă și opoziția: avem printre cele mai bune rezultate economice din Uniunea Europeană! Degeaba se forțează opozitia să găsească dezastrul din saltul economic, pentru că cifrele oficiale nu le oferă acest prilej!

Este firesc ca opoziția să critice guvernul. Ceea ce nu e firesc este ca opoziția să mintă opinia publică cu privire la performanța măsurilor economice. Totodată, coaliția PSD – ALDE a propus în programul de guvernare măsuri care îi vizează pe tineri. Potențialul tinerilor noștri trebuie să fie pus în valoare mai bine, iar în acest sens, guvernul PSD – ALDE propune măsuri destinate reducerii ratei șomajului și a riscului de sărăcie și excluziune socială în rândul tinerilor.

Spre exemplu, la începutul acestui an a fost adoptat programul `Start-Up Nation Romania`, al cărui principal aspect este acela că va reprezenta un factor motivațional pentru tineri, de a rămâne în țară pentru a desfășura activități de antreprenoriat.

Cifrele spun clar că economia se dezvoltă în ritm susținut și ne vom atinge angajamentele luate pentru acest an. Toate aceste lucruri demonstrează că măsurile luate de Guvernul PSD – ALDE sunt sustenabile”, susţine Marian Cucşa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Performanţa guvernului, apreciată de ALDE. Ce spune deputatul timişean Marian Cucşa

  1. Sa nu fie ca in 2007 cand datele guvernului Tariceanu aratau ca economia duduia dar tara de fapt intra in criza economica cand datorita masurilor nepotrivite in 2009 se taiau pensii si salarii. O economie care creste numai din consum nu este sanatoasa. Daca cresterile salariale nu sunt acoperite de productie interna atunci criza bate la usa. Asa ca atentie PSD si ALDE la criza economica care e la noi la anul cel mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *