Pereţii scorojiţi şi murdari vor fi istorie la un spital din Banat!

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa se află în această perioadă în plin proces de reabilitare. Noul manager, Waldemar Murgu nu a mai suportat să vadă pereţii scorojiţi şi murdari şi a luat atitudine!

Cu ajutorul unor sponsori dar şi a cadrelor medicale spitalul începe să aibă o nouă faţă.

Muncitorii zugrăvesc de zor şi până la finalul anului unitatea medicală va arăta mult mai bine dă asigurări managerul Murgu.

Aceste lucrări sunt efectuate pentru a spori confortul pacienţilor pentru că aceştia au nevoie de un mediu primitor, steril şi curat!

„Ne-am apucat să facem aceste lucrări de reabilitare, evident pentru confortul pacienţilor. Aţi văzut pereţi scorojiţi, murdari şi zone mai puţin estetice. În acest senş am reuşit să atragem multe sponsorizări şi după cum se poate constata, au început lucrările de reabilitare. Practic zugrăvim pereţii, reparăm uşile stricate. Am început cu secţia UPU-SMURD şi nu ne oprim aici, încercăm să facem o schimbare radicală, pacienţii au nevoie de confort şi toate acţiunile ce le avem în plan sunt în beneficiul lor. Pe unele secţii vom aduce şi aparatură medicală de ultimă generaţie şi mobilier, mai sunt multe lucruri de făcut“, a precizat managerul Waldemar Murgu.

Veşti bune sunt şi în ceea ce priveşte igiena din spital. Noul manager, alături de cadrele medicale a reuşit să reorganizeze controlul infecţiilor nosocomiale, o reală problemă la nivel naţional. A fost implementat un program de control, de verificare şi de curăţenie, în aşa fel încât aceste infecţii să dispară. Şi veştile sunt dintre cele mai bune. De exemplu, „la maternitate nu nu a mai fost semnalată nicio infecţie“, a mai precizat managerul.

 

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns