Percheziții la un timișean bănuit de furt de energie electrică

Percheziții la un bărbat bănuit de furt de energie electrică

Percheziții la un bărbat bănuit de furt de energie electrică

La data de 06.09.2022, polițiștii Postului de Poliție Mănăștiur s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de “furt”, “executarea sau folosirea de echipamente clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare,” de către un bărbat, în vârstă de 34 de ani, constând în faptul că acesta ar fi sustras energie electrică, folosind la domiciliul său un racord clandestin.

CITEȘTE ȘI: 24 de grade Celsius în Banat, în următoarele zile, anunță meteorologii

Astfel, în data de 28.10.2022, polițiștii Secției 10 Poliției Rurală Făget, împreună cu reprezentanți din cadrul E-Distribuție Banat SA, în baza mandatului de percheziție domiciliară, emis de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Faget, în dosarul penal, au efectuat o percheziție domiciliară la un imobil, situat în localitatea Mănăștiur, județul Timiș, ce aparține bărbatului de 34 de ani.

În urma percheziției desfășurate, s-au fost descoperite: un racord trifazat necontorizat care alimenta cu energie electrică imobilul respectiv;  3 cutii cu alice din plumb, (1500buc) calibru 4,5mm/177ccl; un tub cartuș percutat;  un dispozitiv de detectie a metalelor, pentru care nu există autorizație de deținere (s-a aplicat sanctiune contravențională în valoare de 25.000 lei +confiscarea dispozitivului, conform art. 28 alin. 1 lit. h din OG 43/2000).

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt”, “executarea sau folosirea de echipamente clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare,” și “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *