Percheziţii la plasatorii de valuta falsă. Mascaţii au luat cu asalt nu mai puţin de 14 locuinţe

Percheziţii de amploare în Caraş-Severin, Timiş, dar şi în Dolj la o grupare care a pus pe piaţă mai multe bancnote false.

Actiunea este coordonata de catre procurorii din Caransebes si a beneficiat de sprijinul SRI. Conform mai multor surse din cadrul anchetei, bancnotele plasate pe piata erau copii fidele ale unor bancnote in euro. Politistii si procurorii scotocesc nu mai putin de 14 locatii in cautarea de probe, suspectii fiind acuzati ca au falsificat si o serie de documente.

Deocamdata anchetatorii nu au anuntat cate persoane vor fi ridicate si aduse la audieri insa exista mandate pe numele a cel putin zece suspecti. Dupa finalizarea audierilor se va stabili cine va fi retinut, anchetatorii declarand pentru resita.ro ca o parte dintre persoane vor fi duse in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

La actiune au participat politisti de investigare a criminalitatii economice, politisti de la investigatii criminale, politisti rutieri, luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale si politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate din cele 3 judete.

resita.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Percheziţii la plasatorii de valuta falsă. Mascaţii au luat cu asalt nu mai puţin de 14 locuinţe

Lasă un răspuns