Percheziții la mai multe firme: Ce au confiscat polițiștii

bani

Polițiștii orașului Lipova împreună cu cei ai Secției nr. 7 Rurală Lipova și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat percheziții la două societăți comerciale.

În urma activităților desfășurate de polițiști la sediile societăților comerciale de pe raza localității Lipova, administrate de o femeie de 40 de ani, din Arad, respectiv de un bărbat de 44 de ani, din Lipova, au fost găsite, în incinta unui magazin, 720 de țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și suma de 1.950 de lei, provenită din vânzarea de țigarete.

Tigările, suma de bani precum și unitățile DVR ale sistemului de supraveghere au fost indisponibilizate de polițiști, pentru continuarea cercetărilor.

Pe numele administratorilor societăților comerciale au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

 

newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *