Percheziții într-un penitenciar din vestul țării. Dosar de înșelăciune prin „metoda accidentul”

penitenciar arad

Polițiștii din Botoșani, în colaborare cu cei din Arad, au efectuat percheziții în mai multe locuințe din Botoșani și în Penitenciarul Arad, în cadrul unui dosar de înșelăciune prin „metoda accidentul”.

Potrivit Deliei Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, citată de Agerpres, „În urma probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei nr.1 Botoşani, împreună cu cei din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi în colaborare cu IPJ Arad, au pus în executare nouă mandate de percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Botoşani, cinci pe raza comunei Răchiţi şi două la Penitenciarul Arad. Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate in vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace de proba ce prezintă interes în cauză”. În urma percheziţiilor, doi tineri din judeţul Botoşani au fost reţinuţi, ei fiind acuzaţi de complicitate la înşelăciune.

Poliţiştii susţin că în acest dosar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii a patru infracţiuni de înşelăciune, două infracţiuni de tentativă la înşelăciune şi şase infracţiuni de complicitate la înşelăciune. Persoana cercetată sub aspectul comiterii celor patru infracţiuni de înşelăciune şi două infracţiuni de tentativă la înşelăciune, este încarcerată în Penitenciarul Arad. Prejudiciul total rezultat în urma activităţii infracţionale este de 7 mii de euro şi 27 de mii de lei.

 

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Percheziții într-un penitenciar din vestul țării. Dosar de înșelăciune prin „metoda accidentul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *