Percheziții domiciliare în vestul țării

Percheziții domiciliare în vestul țării

Percheziții domiciliare în vestul țării.

La data de 9 decembrie a.c., polițiștii orașului Chișineu-Criș cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, emise de magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș, pe numele unor persoane, bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

La domiciliul unui bărbat de 48 de ani, din Cintei, au fost descoperite instalații clandestine de racordare directă la rețeaua de electricitate.

CITEȘTE ȘI: Explozie de butelie, într-un bloc dintr-o localitate de lângă Timișoara. 4 victime au fost transportate la spital

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile a 4 bărbați, din Zărand, Mișca și Cintei, au fost descoperite 190 de pachete de țigarete (3.800 de fire) nemarcate fiscal, 30 de kilograme de articole pirotehnice și o sabie confecționată artizanal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt, executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua de electricitate, contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *