Pentru trei tineri din județul Timiș plimbarea pe timpul nopții cu ATV-ul a avut urmări grave

Pentru trei tineri din județul Timiș plimbarea pe timpul nopții cu ATV-ul a avut urmări grave

Pentru trei tineri din județul Timiș, plimbarea pe timpul nopții cu ATV-ul a avut urmări grave.

Trei tineri, trei ambulanțe și un ATV răsturnat! În jurul orei 23.30, patrula de jandarmi montani, pe timpul desfășurării activității de patrulare pe traseele montane, a observat pe drumul către Crucea Eroilor din stațiunea Muntele Mic un grup de persoane care se aflau pe partea carosabilă.

La sosirea jandarmilor la fața locului, un medic și o asistentă care făceau parte din grupul de prieteni al tinerilor acordau primul ajutor, reușind să stabilizeze victimele unui accident.

CITEȘTE ȘI: România acordă sprijin autorităților din Grecia. 5 pompieri sunt de la ISU Timiș

În urma celor relatate, cei trei turiști au plecat de la locul de cazare să se plimbe cu ATV-ul pe timpul nopții prin stațiune, dar lipsa experienței, nerespectarea numărului de pasageri și neadaptarea vitezei au făcut ca plimbarea să se încheie într-un mod nefericit.

Conducătorul ATV-ului, un tânăr în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul autovehiculului, ieșind de pe partea carosabilă și răsturnându-se în rigola de pe marginea drumului. La fața locului au fost solicitate trei ambulanțe pentru a transporta persoanele în cauză la unitatea de primiri urgențe.

Din primele informații, conducătorul și una dintre tinerele care se aflau pe ATV au suferit leziuni a coloanei, iar cea de-a treia persoana s-a ales doar cu leziuni minore.

În această perioadă a concediilor tot mai mulți tineri aleg să-și petreacă timpul liber folosind ATV-uri sau motociclete de enduro, fără echipament adecvat și fără să adopte o conduită preventivă, însă, atunci când conduci astfel de autovehicule nu este vorba doar de plăcere, este nevoie de responsabilitate și de conștientizare a pericolelor ce pot apărea pe timpul deplasării.

 

radioresita


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *