Pentru timişeni, sărbătorile continuă la Disneyland Paris

Disneyland 1

Perioada sărbătorilor se prelungește, iar iepurașul oferă, în continuare, cadouri. Unul dintre acestea, pregătite pentru timișeni (și nu numai) este o călătorie la Disneyland Paris: o reîntoarcere în copilărie, ca și cum ai răsfoi o carte cu povești dragi, ca și cum ai deschide sertarul magic cu vise ce pot fi realizate. Atât copiii, cât și adulții pot face un exercițiu de imaginație: cum ar fi dacă v-ați trezi, dintr-odată, călcând pragul castelului din poveste?

La Disneyland Paris, cinci ţinuturi de poveste îi aşteaptă deopotrivă pe timișenii mici şi mari.
Disneyland 3
Mainstreet USA vă întâmpină cu farmecul şi calda ospitalitate a unui mic oraş american din anii 1900, exact ca în vremurile copilăriei lui Walt Disney… Fantasyland este cel mai fericit ţinut al parcului, unde personajele din poveştile ce l-au inspirat pe Walt Disney prind viaţă: Peter Pan, căpitanul Hook, labirintul lui Alice din Ţara Minunilor, castelul Frumoasei din Pădurea Adormită, cupele gigantice de ceai ale lui Mad Hutter, Dumbo, elefantul zburător sau Pinnochio, sunt doar câteva surprize de neuitat. Frontierland reconstituie atmosfera Vestului Sălbatic.

Aici puteţi călători cu piroga sau cu trenul în căutarea aurului, străbătând Big Thunder Mountain sau puteţi cânta în satul indian al lui Pocahontas. Adventureland a fost creat pentru iubitorii de aventură. Călătoriţi prin ţinutul lui Indiana Jones sau urcaţi pe corabia piraţilor pentru a ajunge pe Insula Aventurilor sau pe Insula lui Robinson Crusoe. Iar Discoveryland vă oferă o adevărată călătorie prin spaţiu şi timp, într-o călătorie intergalactică cu nava spaţială Starspeeder 3000.

Povestea continuă și dincolo de Disneyland: Parisul, oraşul care nu doarme niciodată, nu este încă extrem de aglomerat în luna aprilie, aşa că vizitatorii se pot bucura din plin de măreţia şi splendoarea metropolei despre care se spune că este cea mai frumoasă din lume.
Disneyland 2
Cu o arhitectură impresionantă, cu bulevarde imense străjuite de clădiri maiestuoase cu acoperişuri suflate în aur, Parisul te copleşeşte: fie că este vorba despre o plimbare pe cel mai faimos bulevard din lume – Champs Elysee, de vizitarea unora dintre cele mai impunătoare clădiri (catedralele Notre Dame de Paris şi Sacre Coeur, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, unde este înmormântat Napoleon Bonaparte, Muzeul Louvru sau Musee d’Orsay, Palatul Versailles, Centrul Pompidou şi Arcul de Triumf), fie că este vorba de o plimbare romantică prin alte vremuri în Grădinile Tuilleries sau prin Piaţa Concorde.

Disneyland Paris și Parisul în sine sunt bucurie pură pentru toată lumea, indiferent de vârstă. Pentru copilul tău, dar și pentru copilul din tine. La sfârșitul înfloritei luni a lui April, această experiență de neuitat poate fi oferită prin agenția de turism Ultramarin, care face posibilă această experiență inedită: un cadou–surpriză pentru cei dragi (copii sau nu numai) în lumea fantastică a copilăriei, la Disneyland Paris.
Paris 1
Iar dumneavoastră puteți, de asemenea, să oferiți un cadou unui copil care altfel nu va avea, poate, niciodată șansa să meargă în feericul parc de distracție. Un procent de 2% din prețul fiecărei excursii achiziționate va merge spre copiii săraci adăpostiți de o instituție socială din județul Timiș.

Detaliile excursiei la Disneyland–Paris, cu plecare în 23 aprilie, pot fi obținute sunând la tel. 0256/499.706, consilierii Ultramarin urmând să vă ofere toate detaliile despre această călătorie, sau pe internet, la adresa : http://www.ultramarintm.ro/d1111/circuite/feerie-la-disneyland-si-paris.html.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *