Pensionarii nu vor mai putea să lucreze la stat

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a anunţat la finalul şedinţei Coaliţiei de guvernare că legea va fi modificată în aşa fel încât persoanele care ies la pensie să nu se mai poată reangaja la stat.

„Ceea ce am discutat cu primul ministru, cu ministrul Muncii şi cu ceilalţi miniştri este următorul lucru: ca odată făcută cererea de pensionare şi pensionarea efectiv făcută, să nu mai poată exista şi posibilitatea reangajării pe aceeaşi funcţie, în acelaşi minister sau în alte ministere. Oamenii trebuie să se hotărască: ori sunt pensionari, ori dacă sunt apţi de muncă rămân la muncă. Se va modifica legea în aşa fel încât să nu se mai funcţioneze în acest sistem dual. Nu e corect. Va veni un proiect de lege din partea Guvernului. O să hotărâm în perioada următoare. Măsurile care trebuie luate nu trebuie luate doar pentru cei care se pensionează acum, ci pentru toată lumea”, a declarat Tăriceanu.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
Viorel 8 august 2017
NU-i de vina el ci noi astia multi, care mergem la vot sau ... nu mergem ca nu ne intereseaza! Asa ca, domnule Tatar, discuita cu prietenii si vecinii si familia si vedeti ce votati data viitoare!!!!
Oameni ieftini 8 august 2017
Un jeg de om. Pervers si cu 10 fete. Nu ar avea ce cauta un astfel de specimen printre legiuitori....
Tatar 8 august 2017
Poate ne spui cati ani ai...smechere si dece dracu mai incasezi o caruta de bani ca tu doar...tai frunze la caini si nu faciNIMIC UTIL pentru tara asta amarata!?