Pele nu mai răspunde la chimioterapie și a fost trecut pe îngrijire paliativă

Pele nu mai răspunde la chimioterapie și a fost trecut pe îngrijire paliativă

Pele nu mai răspunde la chimioterapie și a fost trecut pe îngrijire paliativă

Deși legendarul fotbalist a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii săi, în urma susținerii apărute după veștile că a fost internat în spital, prin care îi liniștea spunând că a mers să își facă un control de rutină, starea sa nu este deloc bună, conform sport.ro.

Pele a fost diagnosticat cu cancer de colon în 2021, a fost operat, însă i-au fost găsite metastaze la începutul acestui an la intestine, plămâni și ficat.

Fostul fotbalist a fost internat la spitalul Albert Einstein marți, însă publicația braziliană Folha, informează că acesta nu mai răspunde la chimioterapie, tratamentul pe care îl urmează din septembrie anul trecut nemaifiind compatibil cu el.

Pele, trecut pe îngrijire paliativă

Din informațiile oferite de presa din Brazilia, tratamentul i-a fost suspendat, iar fostul jucător a fost trecut pe îngrijire paliativă, un tratament ce ameliorează durerile unei boli dificile, fără însă să vindece ceva.

CITEȘTE ȘI: Ministrul austriac de interne, o nouă declarație împotriva intrării României în Schengen: Are sens să includem Croația și să nu includem Bulgaria și România acum

Pele primește îngrijiri pentru a fi cât mai confortabil, astfel încât durerea să îi fie ameliorată, dar și problemele de respirație pe care le are.

Spitalul a postat un comunicat în care nota că Pele a fost diagnosticat cu o infecție respiratorie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *