Pe podium şi la naţionalul de autoslalom

Piloţii de la CS Krepelka Motorsport au ieşit în evidenţă şi la primele două etape ale Campionatului Naţional de Autoslalom, competiţie organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Sâmbătă şi duminică, la Brăila, cei patru reprezentanţi ai clubului timişorean au obţinut şase clasări pe podium. Alexandru Krepelka (Honda Civic CRX) a încheiat pe primul loc la clasa 2 în ambele zile de concurs, Zoltan Martincsek (Peugeot 205) a fost primul la clasa 3 în runda inaugurală, Robert Coca (Opel Corsa GTI) a obţinut al doilea cel mai bun timp la aceeaşi clasă 3 în ambele etape, iar Cristian Cojiţă (Ford Fiesta) a smuls bronzul în prima etapă tot la clasa 3.

CITEŞTE ŞI: Accident extrem de grav la Timişoara

Duminică, traseul a avut o altă configuraţie, fiind mai lung decât cel creionat pentru prima rundă.

Alexandru Krepelka, lider şi în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, cu maximum de puncte, 60, a câştigat detaşat la Brăila, cu 2,7 şi, respectiv, cinci secunde faţă de următorul clasat în cele două etape. Timpii obţinuţi de acesta au fost 1:02 şi 1:11.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, precum şi partenerilor privaţi Mirko Peroni, Dan Lazăr, Leonard Hantig şi Cristian Rus pentru susţinerea proiectelor sportive pe care le derulăm”, ne-a declarat Alexandru Krepelka.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.