Pe autostradă, de la Traian Vuia la Margina. Când se va putea circula de la Nădlac până la Sibiu sau la Cluj-Napoca

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, începând de luni după-amiază s-a deschis circulația rutieră pe Autostrada Lugoj – Deva, Lotul 2, sectoarele A, B, C și Nodul Rutier Margina.

În perioada 28 februarie – 2 martie, comisia de recepție a inspectat și a analizat lucrările executate în cadrul acestui proiect. A fost admisă, în cele din urmă, efectuarea recepției, fiind semnat în acest sens și procesul-verbal.

Cu acești 15 kilometri (cât însumează cele trei sectoare de pe Lotul 2) pe care se poate circula în regim de autostradă, drumul de la Timișoara până aproape de limita județului Timiș va putea fi parcurs mult mai ușor și mai rapid.

Citeşte şi: IMAGINI ȘOCANTE! O femeie însărcinată și fetița sa de 2 ani au murit într-un accident

Inaugurarea acestei șosele a fost amânată de câteva ori, dar iată că oficialii de la Ministerul Transporturilor au decis să dea, în sfârșit, undă verde circulației.

Totuși, până când se va putea merge doar pe autostradă de la intrarea în țară, de la Nădlac, și până la Sibiu sau la Cluj-Napoca va mai dura, dacă totul decurge conform graficului, probabil doi sau trei ani, cu toate că multe dintre porțiunile ce lipsesc din șosea ar trebui să se finalizeze în acest an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.