Paul al României, de negăsit la două zile de la sentință. Poliţiştii cred că ar putea fi în Portugalia

Prinţul Paul al României, condamnat la închisoare într-unul dintre cele mai mari dosare de retrocedări ilegale de terenuri din România, este de negăsit, la două zile de la sentinţă. Poliţiştii cred că ar putea fi în Portugalia, dar pentru moment nu au dat de el.

CITEȘTE ȘI: Zile libere în 2021. Românii vor avea 15 zile nelucrătoare, dintre care 7 în timpul săptămânii

Prințul Paul Philippe al României a fost pus, vineri, pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română. Acesta are de executat 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa. Greu de găsit, deşi a postat pe Facebook, este şi Nela Ignatenko, soţia autointitulatului rege al paranormalului.

Vila din centrul Capitalei unde locuiesc Paul Philippe al României şi prinţesa Lia a fost astăzi ferecată.

48 de ore au trecut de la condamnarea a lui Paul Lambrino. Autoritățile nu au reușit nici acum sa dea de el, fiind dat în urmarire internațională prin Interpol.

Imediat după anunţul care îi trimitea soţul după gratii pentru 3 ani şi 4 luni, prinţesa Lia a ieşit la poartă dar nu le-a răspuns jurnaliştilor dacă Prinţul Paul se ascunde sau nu.

Un al doilea condamnat în dosar care este de negăsit este Nela Ignatenko. Soţia lui Albert Ignatenko, cel care susţine că deţine tainele tinereţii veşnice şi e în legătură cu extratereştrii, a postat un mesaj pe facebook la doar câteva ore după ce poliţiştii nu au reuşit să o găsească acasă: „Dacă Dumnezeu este cu tine, nu contează câți sunt împotriva ta”.

Nela Ignatenko a fost găsită vinovată de Instanţa Supremă pentru spălare de bani şi abuz în serviciu. Iar de braţul nu tocmai lung al legii se ascund şi miliardarul israelian Beny Steinmetz şi consultantul politic Tal Silberstein. Cei doi au fost daţi în urmărire generală prin Interpol.

Şansele ca să poată fi închişi în România sunt mici însă. România nu are tratat de extrădare cu statul Israel.

Valerică Tudor, avocat: ”Indiferent de situaţie, cererea se poate face de către Ministerul Justiţiei din România, autorităţilor judiciare străine. Se va dezbate în faţa unui judecător în ţara respectivă şi dacă va fi admisă, cetăţeanul va fi extrădat în România. Cu siguranţă este o chestiune de durată”.

Beny Steinmetz este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri israelieni şi investitor în proiectul Roşia Montana din România.

Tal Silberstein a fost consultant politic al lui Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu.

sursa: observator.tv 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns