Patru persoane au murit la un raliu auto în Ungaria

Patru persoane au murit la un raliu auto în Ungaria

Patru persoane au murit la un raliu auto în Ungaria

Patru morți și aproximativ 30 de răniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminică la un raliu auto în Ungaria.

Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesújfalu, când una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate să fie un copil.

Mai multe persoane au murit și alte câteva au fost rănite când un vehicul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de spectatori, relatează police.hu. Accidentul a avut loc între Lábatlan și Bajót, în prima parte a după-amiezii de 24 martie.

Potrivit informațiilor disponibile până în prezent, un vehicul care participa la o cursă de raliu a ieșit de pe șosea și s-a izbit de spectatori din motive încă neclare. Potrivit informațiilor actuale, patru persoane au fost ucise și șapte rănite. Circumstanțele sunt în curs de clarificare”, a precizat într-un comunicat comandamentul de poliție al comitatului Komárom-Esztergom Várm.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în vestul țării. O persoană a murit și alte șase au fost rănite într-un accident

Potrivit informațiilor furnizate de RallyLife, un cuplu aflat la volanul unei Skoda Fabia R5 a intrat în spectatorii de la cursa ORB Esztergom-Nyergesújfalu, iar celor patru morți li s-ar putea adăuga zeci de răniți.

Se crede că printre victime s-ar putea număra și un copil.

Potrivit paginii de Facebook a Arrabona Rally Club, tratamentul răniților este în curs de desfășurare în prezent, urmând să apară mai multe informații. Imediat după accident, s-a anunțat că pe pistă a fost vărsat ulei, iar cursa a fost oprită.

După tragedie, la locul accidentului au fost trimise ambulanțe și elicoptere.

În august 2023, a mai avut loc un accident similar în Ungaria, când mașina duo-ului Csaba Nemes-Richárd Nemes s-a izbit de un copac în timpul celei de-a patra etape a celui de-al 29-lea raliu Veszprém, campionatul național HUMDA. Pilotul Csaba Nemes, în vârstă de 47 de ani, a fost ucis, în timp ce navigatorul și fratele său au supraviețuit accidentului.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Arrabona Rally Club/Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *