Patru benzi spre Săcălaz şi transport public ca la Timişoara

buboi 1

Comuna Săcălaz ar putea beneficia de transport public de la şi înspre Timişoara, aşa cum s-a introdus în alte localităţi periurbane. Consilierii PNL au depus un referat pentru ca introducerea transportului public să fie prevăzută în bugetul pentru acest an.

„Săcălazul este singura comună care nu beneficiază de avantajele transportului public şi ar fi regretabil dacă nu am reuşi să oferim locuitorilor această facilitate. Este al treilea demers de acest fel pe care îl fac consilierii PNL şi sper ca de data aceasta să se găsească înţelegere din partea administraţiei actuale, aşa cum s-a întâmplat în celelalte localităţi periurbane. Din calitatea mea de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii de Transport Public Timişoara, voi sprijini din punct de vedere procedural, cu tot ceea ce presupune întocmirea documentaţiei necesare, pentru ca introducerea transportului public să se concretizeze cât mai repede”, a declarat Cosmin Buboi, consilier judeţean şi preşedinte al PNL Săcălaz.

În acelaşi context, se aşteaptă şi realizarea a patru benzi de circulaţie între Timişoara şi Săcălaz. „La iniţiativa mea şi a consilierilor locali PNL, s-a aprobat demararea unui studiu de fezabilitate în acest sens, care a fost votat în unanimitate. Mi-aş dori să existe unanimitate şi în ceea ce priveşte  bugetarea acestui studiu. Pentru Săcălaz ar aduce numai beneficii, începând de la fluidizarea traficului şi până la creşterea numărului agenţilor economici, a locurilor de muncă, precum şi a taxelor şi impozitelor locale”, a completat Cosmin Buboi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Patru benzi spre Săcălaz şi transport public ca la Timişoara

  1. Ar fi mare lucru sa se realizeze, e mare nevoie de 4 benzi, de transport in comun, si nu uitati sa faceti si piste de biciclete. Dar mai ales, nu va opriti numai la SF, dupa buna traditie lansata de seful PNL Timis!

    1. Esti in eroare, prima data se va face un studiu de PREfezabiliate. Apoi se constata ca trebuie modificat viaductul, pentru ca dupa viaduct, de fapt, problema tine de CJ, deci nu putem face, dar am mai adaugat ceva bani la campania electorala….

Lasă un răspuns