Patrimoniul Timișoarei, luat la puricat

Dacă tot se apropie campania electorală și e rost de promisiuni noi, la Primăria Timișoara se face ordine în patrimoniu.

„Am generat o notă internă cu privire la valorificarea patrimoniului municipiului Timișoara sau al statului român aflat sub jurisdicția primăriei. După această analiză care cade în sarcina Direcției clădiri, terenuri și dotări diverse, voi dispune și o misiune a Corpului de control și antifraudă. Va fi o misiune foarte grea, pentru că va fi viza tot ce înseamnă patrimoniu – RATT, Colterm, Piețe, SDM, școli, spitale etc.”, a declarat marţi primarul Nicolae Robu.

Executivul dorește o situație la zi a valorificării patrimoniului municipalității, în așa fel încât acesta să nu fie utilizat fără contracte de închiriere sau concesiune rezultate din licitații. Termenul până la care trebuie clarificată situația valorificării patrimoniului este 18 martie a.c.

De asemenea, primarul Timișoarei a menționat că a mandatat Biroul de management al calității cu urmărirea ducerii la îndeplinire a măsurilor rezultate în urma controalelor Curții de Conturi: „Sunt foarte multe măsuri dispuse în rapoartele Curții de Conturi și trebuie să mă asigur că sunt duse la îndeplinire. Unele datează din vremea administrației Ciuhandu și nu au fost puse în practică”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Patrimoniul Timișoarei, luat la puricat

  1. Si dupa asta incepe DNA sa ii ridice pe functionarii Primariei ! Concesiuni,contracte cu dedicatie toate incepand cu Era Oancea,Ciuhandu.La cat mai multi ani !

Lasă un răspuns