Pasajul Jiul are constructor

pasaj jiul

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a decis să respingă contestația depusă la sfârșitul lunii februarie, în urma licitației pentru lărgirea la cinci benzi a pasajului pe sub calea ferată în zona Circumvalațiunii – Jiul.

Demersul a fost făcut de firma Procom SRL, cu sediul social în Italia și cu sediul pentru corespondență la Iași, în calitate de lider al asocierii cu Ram Servicii Ecologice SRL, Conest SA și Daria Const SRL. CNSC a decis continuarea procedurii de atribuire a lucrării.

Ieri, la Primăria Timișoara a fost semnat contractul pentru lărgirea pasajului Jiul cu firma austriacă Porr Construct SRL, pentru suma de 17,69 milioane de lei fără TVA.

Termenul de finalizare prevăzut este de 14 luni de la data începerii lucrărilor. Șantierul se va deschide cât de curând, astfel că în această vară șoferii care treceau pe sub pasaj vor fi nevoiți să utilizeze rute alternative pentru a circula dinspre Iulius Mall către Gara de Nord și sudul orașului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pasajul Jiul are constructor

  1. Pentru descongestionarea circulatiei
    ,primadata trebuia facut o alternativa,calea bogdanesti ,pod peste calea ferata,prin fostul solventu unde a fost înainte drum rutier ,pod peste bega,apoi legatura dirict cu calea sagului cu iesire către stamora❔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *