Pasajul Jiul ar trebui redeschis, parțial, începând de mâine

lucrari pasajul Jiul

Conform anunțului făcut de Primăria Timișoara la mijlocul lunii trecute, perioada de închidere completă a circulației prin Pasajul Jiul trebuia să fie de maximum 20 de zile, în funcție de evoluția lucrărilor termenul putând fi sensibil mai scurt.

„După această perioadă, prin Pasajul Jiul se va circula pe o singură bandă pe sens”, spuneau la acea vreme reprezentanții municipalității.

Cum închiderea completă a avut loc nu de la 1 august, așa cum fusese planificat, ci de prin 3 (din cauza ploilor abundente și a inundațiilor din oraș), s-ar putea trage concluzia că din data de 23 august (de mâine) se va circula prin Pasajul Jiul, chiar dacă doar pe o singură bandă.
pasajul jiul

După cum arată, însă, fotografiile făcute, recent, publice chiar de primarul Nicolae Robu, promisiunea era prea frumoasă ca să fie adevărată. „Progresele sunt evidente, cu toate că vremea a fost în ultimul timp nu chiar prielnică. Stimați timișoreni – și mă adresez dumneavoastră, celor mulți, celor de bună credință -, vă rog, din nou, să înțelegeți că nu ne putem moderniza orașul fără astfel de lucrări mari, inevitabil aducătoare de neplăceri!

Eu vă asigur că facem tot posibilul ca lucrările să progreseze cât mai repede, dar asta nu înseamnă nici sute de oameni pe șantier, nici zeci de utilaje, cum consideră unii.

Asta înseamnă mobilizare în acord cu cerințele și specificul procesului tehnologic și noi trebuie să dăm specialiștilor ce-i al specialiștilor, doar ei stăpânesc acest proces și răspund pentru el”, consideră primarul Timișoarei.

Faptul că una se promite de către un constructor și cu totul altceva se întâmplă pe teren nu mai constituie un motiv de mirare pentru timișoreni, doar angajații municipalității pretind de fiecare dată că îi cred pe cei care se ocupă de șantierele din oraș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *