Parteneriat educațional-cultural încheiat între ISJ Timiș și Biblioteca Județeană Timiș ”Sorin Titel”

Parteneriat educațional-cultural încheiat între ISJ Timiș și Biblioteca Județeană Timiș ”Sorin Titel”

Parteneriat educațional-cultural încheiat între ISJ Timiș și Biblioteca Județeană Timiș ”Sorin Titel”.

Mâine, 19 ianuarie, la Secția de Arte ”Delia Petroiu” din cadrul Bibliotecii Județene Timiș, de la ora 17, va avea loc un eveniment cultural mai puțin obișnuit.

Participanți vor fi reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Timiș, bibliotecii județene, unități de învățământ vocaționale precum Liceul de Arte ”Ion Vidu” Timișoara, Liceul de Arte Plastice Timișoara, Palatul Copiilor Timișoara, artiști din sfera artelor plastice sau domeniului muzical, dar și din partea unor Asociații culturale de profil.

Parteneriat în contextul programului „Timișoara – capitală culturală europeană”

În cadrul evenimentului se va oficializa parteneriatul între Biblioteca Județeană Timiș ”Sorin Titel”, Secția de arte ”Deliu Petroiu” și Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

CITEȘTE ȘI:Primăria Timișoara dă bani frumoși pe un ghid al amenajărilor de pe domeniul public. Poate nu vom mai avea investiții caraghioase  

Cu acest prilej, va fi anunțată agenda principalelor activități cultural-artistice desfășurate de inspectoratul școlar în colaborare cu biblioteca județeană pentru perioada anului școlar curent, cum este, de exemplu, etapa județeană a Concursului național de reviste școlare, Concursul de pictură pe sticlă și lemn ”Icoana mea”, Caravana ”Folk și poezie fără vârstă” sau simpozionul ”Importanța artelor în dezvoltarea tinerilor”.

De asemenea, se vor creiona principalele activități parteneriale în contextul programului ”Timișoara – capitală culturală europeană”, potrivit reprezentanților ISJ Timiș.

Evenimentul se va derula în cadrul unui ambient expozițional, Secția de arte fiind gazda vernisării expoziției de artă plastică ”Peisaje românești”.

Artiștii care au organizat expoziția sunt Sebastian Alexa, Nicu Dărăștean, Ladislau Domolki, Steluța Guțiu și Dana Olariu.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns