Pare incredibil, dar într-un sat timișean se găseşte Cadillac-ul pe care Sergiu Nicolaescu l-a folosit în filmul „Revanşa” (VIDEO)

Pare incredibil, dar în garajul fără porţi al unui cetăţean dintr-un sat timișean se găseşte un autoturism Cadillac LaSalle, fabricat în 1938, maşina pe care Sergiu Nicolaescu a folosit-o în filmul „Revanşa”.

Autovehiculul nu mai poate deocamdată să ruleze pe carosabil, dar cine trece prin dreptul garajului rămâne fascinat, oprindu-se să o admire. Actualul proprietar, Gheorghe Brudaşcă, din Satchinez, spune că i s-a oferit 80.000 de euro pe ea, dar nici în ruptul capului nu vrea să renunţe la o aşa bijuterie. A avut o mulţime de clienţi, însă omul visează să o pună din nou în circulaţie.

CITEŞTE ŞI: Accident mortal pe autostradă. O persoană a căzut victimă vitezei excesive

Maşina Cadillac LaSalle provine de la Casa de Filme 1, fiind vândută după anii ’90. A ajuns în posesia unui timişorean, care la rândul lui i-a vândut-o lui Gheorghe Brudaşcă, pasionat de tot ceea ce înseamnă autoturisme vechi.

În curtea lui Brudaşca se găsesc mai multe maşini de epocă, ca într-un adevărat muzeu. „Toate autoturismele urmează să fie recondiţionate, însă pentru acest lucru e nevoie de bani şi de timp”, a menţionat proprietarul.

În ograda lui Brudaşcă se mai găsesc un Land Rover, din 1946, seria 1, un Opel Olimpia din anii ’50 şi un Plymouth, fabricat în 1936. Ba chiar şi o Dacia 1100. Multe dintre autoturismele „vintage” care erau mai ruginite le-a dus la fier vechi, pentru că nu se mai putea face nimic cu acestea.

CITEŞTE ŞI: Momente de groază pe A1

Pasionat şi de motociclete, gospodarul din Satchinez deţine mai multe mărci, dintre care Zundap, BMW, Simson şi Carpaţi. Tot în curte, sub o prelată, se află şi o ambarcaţiune cu motor pe care o foloseau Nicolae Ceauşescu şi Ilie Matei, fostul prim-secretar al judeţului Timiş.

Gheorghe Brudaşcă s-a născut lângă Cluj-Napoca, însă de la trei ani s-a stabilit, alături de familie, în comuna Satchinez. Provine dintr-o familie numeroasă, fiind 11 fraţi. De profesie este electromecanic auto, de aici şi dragostea pentru maşinile de epocă. Spune că i-a plăcut atât de mult să meşterească la maşini încât, în tinereţe, a asamblat singur un camion SRD.

A practicat mai multe meserii, având şi un centru de colectare a fierului vechi, un magazin de antichităţi şi o mică fabrică de bolţari. A muncit timp de un an chiar şi în Australia. Pasionatul de maşini de epocă se deplasează la Timişoara cu un Volkswagen Passat, iar pe timpul verii, cu o motocicletă Carpaţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Pare incredibil, dar într-un sat timișean se găseşte Cadillac-ul pe care Sergiu Nicolaescu l-a folosit în filmul „Revanşa” (VIDEO)

Lasă un răspuns