Parcele pentru zeci de locuințe noi într-o comună de lângă Timişoara!

Peste 30.000 de metri pătraţi, pentru locuințe, parcări și spații de servicii publice, la doi paşi de Timişoara

Parcele pentru zeci de locuințe noi într-o comună de lângă Timişoara!

Comuna periurbană Moșnița, din imediata vecinătate a Timișoarei, continuă să-și exindă fondul imobiliar. La cea mai recentă ședință de consiliu local, aleșii comunei au aprobat trei planuri de urbanism zonal pentru localitatea aparținătoare Urseni.

Aici, pe o suprafață de 15.800 de metri pătrați, se propune construirea unui ansamblu de 46 de locuințe individuale, grupate în 17 parcele, de remarcat fiind și faptul că pentru fecare parcelă se instituie obligația amenajării a cel puțin două locuri de parcare.

Autorizațiile de construire vor fi eliberate, aceasta este o altă condiție impusă, doar după ce terenurile dedicate amenajării drumurilor de acces vor deveni publice.

Tot la Urseni dar pe o suprafață de 6.600 de metri pătrați ce face obiectul unui plan de urbanism zonal distinct, a fost avizată construrea (cu condiționalități similare) a zece noi locuințe, în imobile cu etaj care să dezvolte la parter activități de interes public.

În fine, un al treilea plan de urbanism zonal adoptat pentru Urseni prevede amenajarea pe un teren de 21.179 de metri pătrați a circa 20 de imobile, cuprinzând câte două sau, după caz, șase locuințe și spații destinate serviciilor la parter.

CITEŞTE ŞI: PUZ-uri noi la doi pași de Timișoara. Însumează 34.500 mp și sunt destinate construirii de zone rezidențiale complexe

Foto: Google Maps


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *