Parcările din Timișoara, în dezbatere publică

parcare 19

Primăria Municipiului Timișoara va organiza o dezbatere publică privind Studiul de fundamentare privind înființarea serviciului public pentru administrarea, întreținerea și exploatarea parcărilor din Municipiul Timișoara, precum și stabilirea formei de administrare a gestiunii serviciului, în vederea înființării serviciului public prin hotărâre a consiliul local, conform prevederilor art. 9 alin. 2 din O.G. nr. 71/2002 privind organizarea și funcționarea serviciilor publice  de administrare a domeniului public și privat de interes local.

CITEȘTE ȘI: Sute de răniți din cauza inconștienților cu trotinete electrice. În România, se vând la liber și cele care prind 100 km/h

Dezbaterea va avea loc în Sala de Consiliu a Municipiului Timișoara, bd. C.D. Loga nr. 1, vineri, 1 octombrie 2021, de la ora 16. Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la documentul supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Cabinetului Viceprimar Ruben Lațcău sau în format electronic la adresa [email protected]  până în data de 29 septembrie, la ora 12.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *