Parcări gratis pentru „bizoni”, în Timişoara

bizon1 1

La doar câţiva paşi de o parcare, ce-i drept, cu plată, şoferii obişnuiesc să îşi oprească maşinile pe trotuar, fără să se gândească la pietoni.

În zona Pieţei 700 zebra este blocată, iar pietonii sunt nevoiţi să calce pe liniile de tramvai, pentru a ocoli maşinile.

Desigur, aceasta nu este o problemă nici pentru poliţişti, cu atât mai puţin pentru proprietarii acestor autovehicule cărora li se permite acest lucru. Obrazul gros al unor şoferi se „întinde” şi pe trotuarele din centrul oraşului.
bizon

Pe strada Proclamaţia de la Timişoara, la intersecţia cu Augustin Pacha, conducătorii auto blochează chiar două treceri pentru pietoni.

Există o categorie de timişoreni cărora le este destul de greu circule printre maşini, pe carosabil, pentru a ocoli aceşti „bizoni”.

Vorbim despre persoanele vârstnice care se deplasează mai greu, de cele cu dizabilităţi, dar şi de părinţii care sunt nevoiţi să iasă în mijlocul străzii cu cărucioare cu copii mici.
bizon2

Problema lipsei locurilor de parcare din Timişoara nu ar trebui să fie pasată pietonilor sau bicicliştilor.

Cu toate acestea, în municipiul de pe Bega şoferii sunt revoltaţi că nu au suficiente locuri de parcare, reprezentanţii administraţiei locale îşi văd de alte treburi, iar alţi participanţi la trafic trebuie să suporte consecinţele haosului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns