Parc uriaş de distracţii, nu departe de Timişoara. Va avea piste pentru skateboard, bmx, bike-trial și role

skateboard

Dacă skaterii timișoreni nu au foarte multe opțiuni pentru dezvoltarea pasiunii, o comună timișeană se pregătește să dea lovitura în domeniu.

La Giulvăz se va amenaja un loc special pentru folosirea skateboard-urilor, bmx-urilor, bike-trial-ului și a rolelor, sporturi tot mai populare printre tinerii din ziua de astăzi. ”Urmează ca în cursul acestui an să demarăm realizarea unui parc, unde vom avea și piste de skateboard. Va fi un loc care va atrage mulți tineri”, promite Florentin Cristeți, primarul comunei Giulvăz.

Un parc de 12.000 de metri pătrați

parc 4

În tot mai multe comune timișene, unde în urmă cu aproape trei decenii, fiecare palmă de pământ era introdusă în circuitul agricol, iar ulițele erau străjuite de rânduri de cartofi sau rădăcinoase, spațiul verde a început să capete importanță.

Florentin Cristeti”Oamenii au nevoie de un loc de petrecere a timpului liber. Noi avem un proiect pe care urmează să-l scoatem la licitație în vederea realizării unui parc cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați, către marginea localității. Pe acest teren, atunci când eram eu copil, a fost o baltă, iar, ulterior, comuniștii au făcut rampa de preluare a sfeclei de zahăr”, spune Florentin Cristeți.

Potrivit edilului-șef, autoritățile locale intenționează să încheie un contract multianual cu firma care se va ocupa de amenajarea parcului întrucât costurile sunt destul de ridicate.

”În proiect sunt prevăzute utilitățile, adică sistemul de irigare, fântână cu apă potabilă și iluminat cu panouri fotovoltaice. De asemenea, vor fi realizate un skatepark și un loc de joacă pentru copii. Totodată, vor fi și bănci și alte elemente de mobilier urban. La intrarea în parc vom avea un totem”, a mai precizat primarul comunei Giulvăz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Parc uriaş de distracţii, nu departe de Timişoara. Va avea piste pentru skateboard, bmx, bike-trial și role

Lasă un răspuns