Panică printre cadrele didactice. Profesorii din Timiș iau atitudine

Premierul Ludovic Orban a provocat multă agitaţie în rândul cadrelor didactice, după ce a anunţat că salariile acestei categorii profesionale nu se vor mai mări, aşa cum era stabilit prin lege.

Profesorii ar trebui să primească, din 1 septembrie, o majorare cu 25 la sută, însă premierul pare să aibă o altă abordare.

„Ar fi o mare prostie. Nu se poate aşa ceva, e lege. Ministrul finanţelor, Florin Cîţu,  spune că sunt bani pentru măriri, dar prim-ministrul zice altceva. E o mare prostie. Noi sperăm să se întâmple cum zice Florin Cîţu, dar nu putem şti ce va fi. Nu s-a comunicat nimic oficial, dar, oricum, lumea este foarte agitată. Ştiam cu toţii că vor fi măriri salariale şi de la 1 septembrie, aşa cum s-a întâmplat din 1 ianuarie, dar iată că acum ne trezim cu surprize neplăcute”, a declarat Virgil Popescu, liderul sindical al cadrelor didactice din judeţul Timiş.

foto arhiva


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Panică printre cadrele didactice. Profesorii din Timiș iau atitudine

  1. Dati le salarii în funcție de rezultatelde la bacalaureat , si asa au salarii foarte mari si nu fac nimic , scolile sint un dezastru , cu mici exceptii , dar foarte putine , nesemnificative , camere de supraveghere in clase si la examene , la capacitate si bacalaureat si la cele ale profesorilor , ca sa se vada ce fac la ore , la examene , sa se vada chiulul organizat al elevilor , de 30 de ani numai cer bani pentru 18 ore de săptămînă, am uitat , în rest muncesc sa pregătească orele la.clasa , cel mai bine ar trebui privatizat sistemul de învățămînt, cu o singură scoala pe județ gratuită , unde sa se dea examen si sa învețe numai cine vrea sa faca carte , daca mai sint din aceasta categorie , cu cantina , internat , etc iar entități de felul inspectoratelor școlare , desființate imediat , eventual ceva similar , dar cu minim de posturi , unul la 10 județe, sînt verigi inutile , consumatoare de resurse .

  2. Cadrele didactice să răspundă cinstit la o întrebare: „Considerați că munca depusă de dvs. Este în raport cu salariul?” Eu unul nu prea cred că mai merită o mărire.

  3. F bine. Așa vă trebuie dacă i ați votat.Vă meritati soarta.Pt că aveti memorie scurtă si nu va amintiti ce v-au tăiat Pdleii salariile.Mno,prostia se plătește!

Lasă un răspuns