Pacienții din Timiș vor avea parte de toate serviciile medicale necesare. Dacă nu e așa, pot face sesizare

CJAS Timiş derulează procesul de contractare pentru toate domeniile de asistenţă medicală

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiș a alocat, în primele nouă luni ale anului, un buget de aproximativ 350 de milioane de lei pentru unitățile sanitare cu paturi din județ. Astfel, toţi bolnavii care se adresează spitalelor beneficiază de asistența medicală de care au nevoie și la care au dreptul, fără întrerupere.

CITEȘTE ȘI: Accident grav în Timişoara, trafic dat peste cap! A intervenit SMURD

Cele mai multe fonduri s-au alocat spitalelor cu adresabilitate mare: Spitalul Județean Timișoara, aproximativ 106,6 milioane de lei; Spitalul Municipal Timișoara, 70 de milioane de lei; Spitalul Clinic de Copii ”Louis Ţurcanu”, aproximativ 38,3 milioane de lei; Spitalul Clinic de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, 17 milioane de lei; Institutul de Cardiologie Timişoara, 20,5 milioane de lei; Spitalul Municipal Lugoj 12,6 milioane de lei; Spitalul de Psihiatrie Gătaia, 13,6 milioane de lei; Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranţă Jebel, 13,9 milioane de lei. În contract cu CJAS Timiș sunt 26 de unităţi sanitare cu paturi.

Dintre acestea, 14 spitale sunt în Timişoara şi acordă servicii medicale în spitalizare de zi și spitalizare continuă, iar restul spitalelor sunt în judeţ.

”Vreau să subliniez că sumele alocate unităţilor sanitare cu paturi sunt suficente şi nu există nici un motiv pentru care unui asigurat să-i fie refuzat un serviciu medical. Dacă un asigurat întâmpină dificultăţi în obţinerea serviciilor medicale de care are nevoie în cadrul spitalelor, îl rog să ne sesizeze, pentru a putea rezolva în cel mai scurt timp situaţia cu care se confruntă”, a declarat Victor Dumitraşcu, preşedinte-director General al CJAS Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *