Pacient internat la Institutul de Cardiologie din Timișoara, mort din cauza coronavirusului. Este cel de-al 26 deces din țară

cardiologie

După ce vestul țării a părut a fi scutit de efecte dramatice ale coronavirusului, numărul celor vindecați la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara fiind cel mai mare din țară, apar și primele victime din județul Timiș.

CITEȘTE ȘI: „Staţi în casă, dar atenţie la jafuri!”, recomandarea primarului Timișoarei

Conform informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică,  cel de-al 26-lea deces la nivel național este cel al unui bărbat în vârstă de 65 ani, din județul Timiș, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare.

Acesta a fost internat în 10 martie  la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, iar din data de 25 martie se afla intubat în secția de ATI. Astăzi a murit fiind, totodată, diagnosticat cu coronavirus.

Cu câteva zile în urmă, o doctoriță de la Institutul de Cardiologie din Timișoara a fost diagnosticată cu coronavirus și internată la Spitalul de Boli Infecțioase cu o formă ușoară a maladiei. Rezultatele anchetei epidemiologice care a fost demarată atunci nu sunt încă publice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns