„Pacea de la Şandra”, moment istoric în PNL Timiş

pnl timis 5

„Pacea de la Şandra”, aşa poate fi definită concluzia întâlnirii primarilor PNL Timiş din urmă cu două zile.

Atât edilii din gruparea pro-Robu, cât şi rebelii care contestă actuala conducere, au ajuns la o primă înţelegere, stabilind că realizarea unităţii filialei devine o prioritate în aceste momente.

S-a creat, astfel, o punte de legătură între cele două tabere, ambele fiind conştiente că prelungirea disputelor şi tensiunilor interne nu pot avea o finalitate fericită. S-au discutat şi despre modul în care ar trebui stabiliţi consilierii judeţeni, primarii susţinând ca fiecare zonă să aibă propria propunere.

Totodată, s-a decis ca astfel de întâlniri să mai aibă loc, tocmai în ideea întăririi unităţii partidului. Nu s-a mai adus în discuţie eventuala îndepărtare a lui Nicolae Robu de la şefia filialei şi este de aşteptat ca şi primarul Timişoarei să facă un pas spre detensionarea situaţiei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “„Pacea de la Şandra”, moment istoric în PNL Timiş

  1. Eu zic ca „pacea” e de fapt linistea dinaintea furtunii. Mai vorbim, daca voi credeti ca PNL Timis inseamna cele cateva sate unde aveti primari, sunteti rupti de realitate. In Timisoara pe zi ce trece tot mai multi cetateni pun semnul egalitatii intre Robu si Dragnea.

    1. zici prost dan atudoroaie amariei ababi etc .care cetăteni ? veniturile ciumei rosii ? contestatarii lui robu siau dat seama că robu iese primar si dacă , candidează independent.cine snt contracandidatii lui robu?se zvoneste de grindeanu lingăul lui dragnea se mai autopropune craina atomicul de la spitalul judetean nui ajunge în ce hal a adus spitalu are sarcină de partid să termine timisoara. nu veti reusi. dăi bătaie dle primar adevăratii timisoreni sant cu d-voastră.

  2. Pnl ul l am văzut de 30 de ani , aproximativ ca si psd ul , cam tot pe acolo , Rareș Bogdan nu va putea face mari minuni pentru ca nu va fi lăsat de cei pentru care politica este un mod de viață , personal nu am mari speranțe de la ei , cam acelasi lucru , ar trebui ca daca un politician schimba partidul de trei ori sa nu mai aibă voie să candideze 10 ani , sa publice citi aleși locali și parlamentari sînt pnl iști originali si citi sînt veniți de la tot felul de alte partide , inclusiv pdl , cu aceasta clasa politica de 30 ani , în România mare lucru nu se va schimba , ce logica este ca un cetățean cu 40 de ani de munca are 1500 lei pensie , daca o are atît , si altul , mai egal are 30 000 lei după 20 de ani sau 25 de ani vechime , si dupa,ce a ieșit la pensie la 45 de ani , daca nu numai 40 , este angajat tot la stat , si tot cu vreo 20 000 de lei salar , nu există partid la noi care sa i a taurul de coarne si sa reglementeze ,, aceste pensii speciale , de serviciu ,, sau cum se numesc ele , asa ca , pentru mine personal , si pentru mulți alți , nu prea ne intereseaza ce fac diversi domni de la pnl , psd , etc etc , înafară de a ,, pertracta ,, diverse , aproape zero activitate , cu niste becuri cu led uri pe străzi și niște pavaje, pentru romanul obișnuit nu se schimba chiar nimic .

Lasă un răspuns