Ovidiu Tender, din nou în vizorul procurorilor

ovidiu tender

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost dus, miercuri, de la penitenciar la sediul DNA Timișoara, pentru a fi audiat, ca martor, într-un dosar instrumentat de oamenii legii.

El a fost condamnat, anul trecut, la 12 ani și șapte luni închisoare cu executare pentru înșelaciune, instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanei, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată și spălare de bani.

În același dosar (Rafo-Carom), care s-a judecat la București, au mai fost condamnate alte cinci persoane, printre care și fostul finanțist al echipei Poli Timișoara, Marian Iancu.

Inculpații sunt acuzaţi că au preluat ilegal controlul companiei Carom SA Oneşti şi au prejudiciat-o cu 1.400 de miliarde de lei vechi, sumă stabilită la nivelul anului 2003.

De-a lungul timpului, Ovidiu Tender a desfășurat mai multe activități comerciale prin intermediul grupurilor sale de firme, extinse în domenii dintre cele mai diverse, precum energetic, infrastructură rutieră, imobiliare, exploatări miniere, agricultură, petrol și gaze, turism sau aviație. Companiile sale sunt extinse în mai multe state ale lumii, aflate de pe trei continente.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ovidiu Tender, din nou în vizorul procurorilor

  1. Castiguri online!
    Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *