Oseminte umane găsite pe un câmp de lângă Timișoara

Descoperire macabră pe un câmp de la marginea orașului. Pe terenul respectiv se formează, periodic, rampe ilegale de gunoi. Într-una dintre grămezile de deșeuri au fost descoperite mai multe oseminte umane. Se pare că acestea provin de la mai multe persoane.

Deoarece oasele erau aruncate lângă resturi de coroane, lumânări arse și jerbe, s-a conturat ipoteza că au fost aduse din cimitirul situat în apropiere, la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz.

Există posibilitatea că osemintele să provină din morminte vechi, abandonate și să fi fost deshumate cu ocazia unor reamenajări.

În momentul în care resturile vegetale și alte deșeuri din cimitir au fost ridicate, oasele au fost luate odată cu acestea și aruncate pe câmp.

Osemintele au fost duse la Institutul de Medicină Legală, criminaliștii au ridicat probe, iar poliția a deschis un dosar penal in rem pentru omor din culpă. În funcție de dinamica anchetei, bazată pe noi date care vor fi analizate, există posibilitatea ca încadrarea faptei să fie modificată.

 

foto: romaniatv.net


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns