Orza punctează savuros în disputa cu Robu

orza si rubu

Faptul că partidele nu mai organizează ședințe și nu mai au planuri de acțiuni nu înseamnă că lupta politică a intrat total în vacanță. Orice inițiativă sau declarație este speculată de partea adversă, urmărindu-se crearea unui avantaj electoral imediat.

Acum, când atenția opiniei publice este focusată pe subiectul pandemiei, decizia primarului Nicolae Robu privind obligativitatea purtării măștilor și mănușior în spații închise, urmată, apoi,  de eliminarea mănușilor din  această ecuație, a generat reacții din partea competitorilor săi.

CITEȘTE ȘI: Doctorul Virgil Musta semnalează o greșeală făcută de mulți români: când nu trebuie să purtăm mască

”Mă bucură această revenire, chiar dacă ea vine după ce primul anunț a apucat să stârnească deja derută și îngrijorări în rândul timișorenilor. M-aș bucura și mai mult dacă în viitor am discuta și analiza anumite decizii împreună, înainte ca acestea să fie adoptate, nu după”, a fost mesajul transmis de Dominic Samuel Fritz, candidatul USR-Plus la Primăria Timișoara.

Mult mai savuroasă a fost, însă, reacția lui Adrian Orza, și el contracandidat al lui Nicolae Robu, din postura de independent. ” Văd că unii politicieni- simpatici, luând în piept un aer de autoimportanță și satisfacție spun că domnul Robu a renunțat la a mai impune purtarea manușilor de protecție în Timișoara, fiindcă, ori i-au sugerat dânșii asta, ratiunea învingând până la urmă,  ori fiindcă i-ar fi spus alții din presă sau de te miri unde că nu sunt utile. Îmi pare rău să îi dezamăgesc și pe unii și pe alții. Domnul Robu a renunțat la această decizie legată strict de mănuși, pentru că președintele Johannis a vorbit, la o zi după decizia primarului, doar de măști de protecție ca fiind obligatorii până la finele anului, după data de 15 mai. Era singurul care îl putea  răzgândi pe primar. Și apoi, cine îl poate contrazice pe președinte?”, este mesajul lui Adrian Orza, unul, să recunoaștem, foarte credibil.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Orza punctează savuros în disputa cu Robu

 1. Am trăit în comunism. Iată că am apucat să trăiesc și în plin fascism. În fascismul penelist cu iz de uselism plus. Johannis nu mă lasă nici să mă plimb, ci am la dispoziție două ore pentru cumpărături, în rest în celulă.Nu am voie să mă îmbolnăvesc de nimic altceva de cât de COVID-19, iar dacă am apendicită, tot de COVID voi fi murit. În România dictatorului Johannis cel mincinos („…nu-i decât o gripă ușoară”), peneliștii sunt și doctori. Fiscul timișean nu-ți dă adeverință pentru pensionare în speranța că poate mori. Da, Fiscul e stat în stat. Și acolo trebuie o dezinfecție generală și disecție. Dar vine vremea pentru toate și pentru toți…

 2. Renasterea e ca facebook-ul lui Robu, daca critici articolul iti dispare comentariul, daca te plangi de presedinte si PNL esti bun. Bravo, presa „libera”, nu?

  1. Domnule Dan A., nu dumneavoastră hotărâţi care articol este prost şi care e bun. Eventual, vă puteţi da cu părerea dacă un articol vă place sau nu. Dacă veţi mai jigni redactorii publicaţiei noastre, nu vă vom mai oferi posibilitatea să postaţi comentarii pe acest site.
   Toate bune,
   Redacţia

   1. Stimata „Redactie”, se pare ca nu sunteti la curent cu legislatia privind confidentialitatea. Rezolvam pe cale legala.

Lasă un răspuns