Oroare într-o localitate din vestul țării: un copil a fost violat în repetate rânduri, vreme de 2 ani, de către mai mulți bărbați. Cine sunt aceștia | Foto-Video

Un caz care oripilează opinia publică este pe masa procurorilor în aceste zile. Un copil de 12 ani, din localitatea arădeană Zădăreni, a fost violat în repetate rânduri, vreme de mai bine de doi ani de zile, de către mai mulți bărbați.

Faptul este cu atât mai oripilant, cu cât mama minorului a știut despre această întâmplare. Ba mai mult, primele informații arată că aceasta ar fi primit foloase materiale în urma acestor tratamente aplicate copilului ei de către respectivii indivizi.

În primă fază procurorii cercetează doi bărbați în acest caz, anume Matei Ioan, în vârstă de 43 de ani, din Zădăreni, respectiv Matei Florin, în vârstă de 21 de ani, din Felnac.

Cei doi bărbați, împreună cu mama, D.T. – în vârstă de 49 de ani, au fost reținuți cu propunere de arestare și sunt acuzați de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului și corupere de minori. Perioada în care s-au petrecut aceste orori este 01.07.2016 – 01.04.2018.

Poliția s-a autosesizat în acest caz și se fac cercetări în acest caz, scrie specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns