Orban, despre revenirea elevilor în școli: Nu știm cum va evolua pandemia, ne pregătim pentru orice

clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că noul an şcolar trebuie pregătit “cu mare migală”, iar autorităţile din domeniu trebuie să ia în calcul orice situaţie, pentru ca toţi copiii să aibă acces la educaţie.

CITEȘTE ȘI: Fostul comisar de poliție Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

“Nu ştim care va fi evoluţia epidemiei, trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie, atât din punct de vedere al infrastructurii, al logisticii, noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educaţie, noi trebuie să ne asigurăm că profesorii, învăţătorii, au posibilitatea de a transmite informaţii în orice fel de condiţii. Trebuie să pregătim cu mare migală şi atenţie începutul anului şcolar şi să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie. Am încredere în dumneavoastră, am încredere în capacitatea dascălilor români de a se adapta la orice situaţie şi de a rămâne aproape de copiii lor, chiar dacă nu toţi vor fi în clase, chiar dacă de multe ori legătura va fi prin fibră optică şi prin intermediul ecranului de calculator”, a spus Orban, conform stirileprotv.ro

El a adăugat că examenele din acest an au fost organizate în condiţii exemplare.

“Vreau să transmit mulţumirile mele şi aprecierea mea pentru toate cadrele didactice care au fost implicate în organizarea examenelor de Evaluare şi de Bacalaureat. În ciuda unei campanii agresive, în ciuda unei neîncrederi care a fost cultivată în mod sistematic privitor la aceste examene, în ciuda campaniilor care s-au derulat ca aceste examene să nu se desfăşoare, în ciuda instigării părinţilor de a nu îşi lăsa copiii să vină la examenele de evaluare, examenele de evaluare au fost organizate în condiţii exemplare”, a menţionat el.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Orban, despre revenirea elevilor în școli: Nu știm cum va evolua pandemia, ne pregătim pentru orice

  1. Vedeti cum faceti ca daca cumva in toamna se vor face vorba vine cursuri online profesorii sa i a salariile complete inclusiv toate sporurile pentrumca activitatea este extrem de intensa si merita .

  2. Este vina profesorilor pentru situatia asta ? Tot mai multi oameni fara seeviciu si cu salariul diminuat clar nu esre un semn de relansare a economiei . Economia nu exista fara consum produci pe stoc ca la comunisti ? Investitii in infrastructura fara sa aiba si cine sa o foloseasca este un non sens . Frustrarile nu ajuta in perioada asta !

Lasă un răspuns