Oravița, venim! Și suntem mulți…

Criza centrelor de vaccinare din Timișoara este departe de a fi rezolvată. În același timp, crește și gradul de iritare al timișorenilor, care ar dori să facă vaccinul, dar sunt programați în alte județe sau pe la mijlocul lunii martie.

Mulți se plâng că nu reușesc să se programeze repede și cât mai aproape, în timp ce o altă categorie invocă probleme apărute la platfoma unde se face programarea.

Cert este că debandada este foarte mare și foarte mulți timișoreni au ajuns să fie nevoiți să meargă pentru vaccinare la Oravița sau chiar la Moldova Nouă.

Deja, se așteaptă o aglomerare a traficului la ieșirea din Calea Șagului, pentu deplasarea în cele două localități cărășene, devenite brusc un mare pol de atracție pentru timișoreni. Bine că primarul a învățat să facă sarmale…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

7 Comments
helga 22 ianuarie 2021
PROBLEMA NU e a centrelor de vaccinare, ci a faptului ca NU se repartizeaza suficient de la Bucuresti,desi Timisul este cel mai afectat de Covid din tara!!!
Mishu 21 ianuarie 2021
O să vă iasă pe nas Fritz ăsta la toți fraierii inconștienți care l-ați votat dar, din păcate, și la cei care am votat altfel pentru că, proști, proști, dar ați fost mai mulți ! Credeți că dacă l-ați fi votat pe Marius Craina ați fi mers acum la Oravița ca să vă vaccinați ? Inconștienților !
Ion 21 ianuarie 2021
Primarul asta la 4 luni de la alegeri arata ca e un incapabil. Nimic nu se vede dupa el...
FlorescuAltEscu 21 ianuarie 2021
Hai să fiți cinstiți, pandemia a inceput pe când rrobu era primar la al doilea mandat. Păi dacă era atât de grijuliu cu timișorenii precum reclamă domnia sa și voi Bănățenii de la drapelul roșu, de ce nu a prevazut și înființat centrele de vaccinare inca din vara trecută? Era ocupat cu taiereri de arbori și spart trotuare? Dar peneleul nu era la guvernare? Hai lăsați, toți hulitorii de modă nou sunteți o rușine pentru democrație și Timișoara.